Хмельницька область: ліквідовано загоряння двох автомобілів та трактора

Хмельницька область: ліквідовано загоряння двох автомобілів та трактора

02.11.13 13:06 0 861
1 листопада о 06:00 в с.Сербинівка Старокостянтинівського району виникла пожежа трактора МТЗ-80. Загоряння ліквідоване місцевим населенням. До гасіння пожежі підрозділи ДСНС області не залучались. Причина пожежі –коротке замкнення електромережі.

Через несправність електропроводки, 2 листопада о 02:00 в місті Хмельницькому на території автопарку по вулиці Примакова виникла пожежа мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter. Зі зверненням про допомогу до оперативно-рятувальної служби звернувся охоронець, коли зрозумів, що власними силами полум’я загасити не вдається. Рятувальники 1-ї та 3-ї Державних пожежно-рятувальних частин оперативно прибули на місце події та загасили пожежу. На момент прибуття підрозділів ДСНС вогонь перекинувся на автомобіль Volkswagen Transporter, пошкодив бокове скло і перекинувся на салон автомобіля. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати мікроавтобус від знищення.

Того ж дня о 02:13 на автодорозі Житомир-Чернівці поблизу с.Григорівка Старокостянтинівського району виникла пожежа автомобіля ВАЗ-2106. Зі слів власника, під час руху з-під капота автомобіля почав йти сильний дим, після чого почалось горіння. Водій встиг з’їхати на узбіччя, вийти з авто та зателефонувати за номером «101». Рятувальники негайно прибули до місця виклику та швидко ліквідували пожежу. Вогнем знищено відділення двигуна та салон авто. Причина пожежі – коротке замкнення електромережі . Збитки – встановлюються.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бразилія і Німеччина ...
Наступна новина: До Росії з України не ...

КОМЕНТАРІ