Закарпаття: подробиці вбивства на Рахівщині

Закарпаття: подробиці вбивства на Рахівщині

02.11.13 13:41 0 1076
Дві доби пошуків, жахлива знахідка та затримання підозрюваних у вбивстві, але матері дитину вже не повернути.

Тридцятого жовтня до Рахівського райвідділу міліції з заявою звернулася вкрай стурбована 39-річна мешканка Рахова, яка повідомила про зникнення свого18- річного сина. Схвильована мати пояснила, що напередодні син взяв 500 гривень для придбання комп’ютера, який йому везуть з Києва товариші. Далі о п'ятій годині ранку юнак пішов на автостанцію зустріти цих друзів, аби віддати їм гроші та забрати обіцяний копм’ютер. Проте, хлопці його обдурили, та ще й змусили заплати за проїзд з Києва, після чого він у розпачі повернувся додому. В цей день, обідньої пори, парубок ще телефонував подрузі про те, що йде за комп’ютером до товариша. Обіцяв коли повернеться зателефонувати. Проте він пропав — дівчина виявилася останньою з ким він спілкувався…..

Ця подія була внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань. До пошуків хлопця було задіяно весь особовий склад райвідділу, надзвичайники Рахівського району та кінологи. Працівниками міліції були опитані всі можливі свідки та очевидці зникнення хлопця. Врешті, в поле зору оперативників потрапили й три товариша, з якими, зі слів матері, зустрічався хлопець ранкової пори.

Один з них, після бесіди з міліціонерами розповів страшну правду…...

Того дня йому зателефонував один із колег і попросив зустрітися в закинутій будівлі біля сміттєзвалища. Коли він прийшов, то побачив що двоє його друзів вбили людину. Цією людиною був розшукуваний мамою хлопчина. Він помер від множинних ножових поранень. Щоб замести сліди, ця зграя кинула труп в яму та засипали камінням.

Працівники міліції проводять подальші слідчі дії, щоб встановити мотиви та всі обставини скоєння злочину. Наразі всі троє затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, підозрювані у скоєному зізналися.- повідомив начальник Рахівського РВ УМВС Віталій Шимоняк.

Слідчими органами за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує суворе покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років, або довічне позбавленням волі.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кучер: "Волині" більше ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ