Міліціонери Буковини використовують сучасні технічні засоби контролю за ситуацією в громадських місцях

Міліціонери Буковини використовують сучасні технічні засоби контролю за ситуацією в громадських місцях

02.11.13 13:00 0 947
Наразі на території краю для нагляду за дотриманням правопорядку та безпеки громадян встановлено 70 відеокамер.

34 камери відеоспостереження працюють у Чернівцях, а решта 36 – у Вижниці, Глибоці, Кіцмані, Новоселиці, Сторожинці та Сокирянах. До того ж, у обласному центрі встановлено ще 30 систем термінового виклику міліції з підключенням до пунктів централізованого спостереження відділу Державної служби охорони Буковини.

Дані заходи впроваджуються відповідно до Концепції реалізації державної політики у сфері профілактики правопорушень на період до 2015 року. Однак, для того, аби повністю забезпечити виконання положень цього нормативного акту, потрібне залучення до співпраці обласної та міської влади.

Тож керівництво УМВС направило відповідні листи до голови Чернівецької ОДА та секретаря Чернівецької міської ради. Зокрема, в обласному центрі потрібно встановити ще 50 відеокамер, - зазначив заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки УМВС України в Чернівецькій області Ярослав Козак.

Використання даних технічних засобів, відповідно до п. 12 ст. 11 Закону України «Про міліцію» дозволяє попередити протиправні дії громадян та сприяти розкриттю правопорушень.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ