В Луцьку спортивні канікули продовжуються

В Луцьку спортивні канікули продовжуються

02.11.13 14:40 0 957
Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» продовжив насичену спортивну програму осінніх канікул.

У перший день листопада в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки на підвісній еколого-туристичній доріжці «Стежина здоров’я» відбулись змагання серед клубів за місцем проживання з подолання смуги перешкод. Місце проведення змагань та обладнання для страхування, безкоштовно надав школярам міста приватний підприємець Олександр Оришко.

Змагання проходили у двох вікових групах. Учасники молодшої групи змагались на нижній доріжці, а старшої - на верхній, де рівень складності набагато вищий. Боротьба на обох доріжках велась за кожну секунду. Сміх і розпач, вигуки вболівальників і азарт керівників клубів – усе змішалось в одне ціле.

За результатами напруженої боротьби переможцями змагань у молодшій групі стали: Андрій Марцьоха (клуб «Стріла») – І місце, Максим Трачук (клуб «Лучеськ») – ІІ місце, Максим Молна (клуб «Стріла») – ІІІ місце. В старшій віковій групі призерами змагань стали наступні учасники: Ігор Купчак (клуб «Олімпія») – І місце, Павло Хомик (клуб «Білий м’яч») – ІІ місце та Владислав Манько (клуб «Юність») – ІІІ місце.

На закінчення змагань переможці та призери були нагороджені дипломами та призами міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори та керівники клубів вдячні Олександру Оришку та його інструкторам за надану можливість провести організоване дозвілля дітей під час канікул.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: «Осінній бал. Олімпійський» ...

КОМЕНТАРІ