Соціальні працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька отримали премії

Соціальні працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька отримали премії

02.11.13 14:51 0 944
У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Вітаючи колектив з професійним святом, директор терцентру Галина Шатецька зазначила, що на урочистостях не багато людей, адже соціальні працівники не можуть залишити своїх підопічних. Вона подякувала їм за працю, за відповідальне ставлення до своїх обов’язків і доброзичливе ставлення до людей.

До працівників територіального центру соціального обслуговування на свято прийшла заступник директора благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич, щоб передати найщиріші вітання від народного депутата і мецената Ігоря Палиці та вручити від нього Подяки і премії розміром 1000 гривень 10 соціальним працівникам. Вона подякував за співпрацю, за велику світлу іскорку любові до людей, побажала терпіння, щастя, здоров’я, щоб Бог вертав добро сторицею.

У заключному слові Галина Шатецька зазначила, що благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» постійно допомагає підопічним центру продуктовими наборами та засобами гігієни та сприяє покращенню умов праці для соціальних працівників терцентру.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ