Голова облдержадміністрації Борис Клімчук вітає футболістів і тренерів ФК «Волинь» з перемогою

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук вітає футболістів і тренерів ФК «Волинь» з перемогою

02.11.13 14:20 0 934
У Луцьку в рамках 15-го туру Прем’єр-ліги України з футболу ФК "Волинь" на стадіоні «Авангард» з рахунком 2:0 обіграла донецького «Шахтаря».

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук вітає футбольний клуб "Волинь" та висловлює вдячність тренерам і гравцям команди за відмінну гру та переконливу перемогу над чемпіоном України: «Це - феноменальна перемога, яка стала можливою завдяки дивовижній, злагодженій грі, сумлінній праці всіх без винятку футболістів нашої команди.

Здатності не боятися навіть найсильніших, бути єдиними в намаганні не тільки вистояти, незважаючи на всі «проти», таки перемогти".

Особливі слова подяки за високу майстерність Борис Клімчук передає головному тренеру ФК "Волинь" Віталію Кварцяному. Голова облдержадміністрації висловлює сподівання, що після такої гри ФК «Волинь» зуміє посісти гідне місце в чемпіонаті України серед команд Прем’єр-ліги.

Голова облдержадміністрації також наголошує, що в міру своїх можливостей сприятиме розвитку футболу на Волині, підтримуватиме клуб, який уже став своєрідною родзинкою нашого краю. "Бажаю команді подальших успіхів. А з такою ж грою нашій «Волині» під силу боротися і за медалі, й за участь у європейських турнірах», – зазначив Борис Клімчук.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники провели ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ