Держінспектори Луцька затримали чоловіка, котрий наражав на небезпеку лучан

Держінспектори Луцька затримали чоловіка, котрий наражав на небезпеку лучан

02.11.13 14:11 0 921
Працівники відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області затримали на арештмайданчик автомобіль «Рено Кенго», водій якого, перебуваючи в нетверезому стані, із шаленою швидкістю рухався вулицями Луцька.

Річ у тім, що чоловік неодноразово створював небезпечну ситуацію, виїжджаючи на зустрічну смугу дороги та ігноруючи заборонені сигнали світлофорів. На проспекті Перемоги горе-водій ледве не протаранив службовий автомобіль луцького міськвідділу міліції.

– Такою їздою він наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху, – розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Василь Марчишак. – Тому, повідомивши про цей випадок чергову частину, ми розпочали його переслідування.

Коли працівники ДАІ зрештою затримали транспортний засіб та підійшли до машини, із салону почули різкий запах алкоголю. Водія освідували, тож, згідно з висновком експерта, він перебував у нетверезому стані. Свою поведінку пояснити не міг.

Таким чином працівники міліції поставили автомобіль на арештмайданчик та склали два адміністративні протоколи за керування транспортним засобом у нетверезому стані та створення аварійної ситуації.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: рятувальники провели ...

КОМЕНТАРІ