Крадій отримав свій шостий вирок

Крадій отримав свій шостий вирок

03.11.13 10:51 0 876
Днями вступив у законну силу вирок Залізничного районного суду міста Сімферополя стосовно 37-річного жителя Керчі, який на початку 2013 року, застосовуючи фізичну силу, заволодів сумочкою з особистими речами працівниці залізниці.

Відбувши у п’яте покарання за грабежі та розбої у виправній установі, чолов’яга вирушив до Кримської столиці. О 6-й годині ранку, у пошуках легких грошей, він з’явився на залізничному вокзалі. Обравши безлюдне місце, він чекав на свою жертву. 23 річна робітниця Придніпровської залізниці, поспішаючи на робочу зміну, щоб скоротити свій шлях, прямувала через парк відстою пасажирських потягів. Несподівано чолов’яга підбіг та вихопив сумочку, у якій знаходились документи, гроші, банківські карти та інше. Марно благала жіночка залишити їй хоча б ключі від домівки та документи: чоловік грубо відштовхнувши її, та утік.

Завдяки очевидцям, які бачили у руках чоловіка жіночу сумочку, оперативники невдовзі затримали підозрюваного, - говорить начальник лінійного відділу на ст. Сімферополь полковник міліції Валентин Титаренко, - дуже добре, що серед наших громадян є не байдужі люди. Саме тому нам вдалося чітко та оперативно спрацювати на результат.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину. Злочин суд кваліфікував за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суддя вирішив, для повного виправлення підсудного, призначити йому покарання у вигляді 4-х років 6-ти місяців позбавлення волі.

СЗГ УМВС України на

Придніпровській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ