Кримські правоохоронці розкрили серію крадіжок з помешкань громадян

Кримські правоохоронці розкрили серію крадіжок з помешкань громадян

03.11.13 11:10 0 892
Практично з усіма потерпілими зловмисник був знайомий особисто. Не погребувавши, він обікрав навіть вдову покійного брата. У родичів чоловік цинічно викрав грошові кошти, які призначалися для лікування тяжкохворої племінниці, і золоті прикраси на загальну суму більше 69 тисяч гривень.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів вирахувати зловмисника зуміли співробітники сектору карного розшуку Джанкойського міськвідділу міліції.

Затримали підозрюваного у привокзальному готелі, куди він відправився ночувати, без докорів совісті одягнувши на себе викрадені ювелірні вироби.

Любителем поживитися чужим добром виявився 35-річний ніде не працюючий житель Джанкойського району. Провину свою чоловік повністю визнав. У ході слідства з'ясувалося, що громадянин причетний до скоєння ряду аналогічних правопорушень на території міста та району. Згідно з висновком експерта, виявлені на місці події сліди належать затриманому.

Зі слів підозрюваного, крадіжки відбувалися самі собою: «Бачив – брав! Жити на щось треба». Про те, що його можуть зловити, молодик не замислювався.

За весь період «промислу» кримчанином у громадян було викрадено матеріальних цінностей та грошових коштів на загальну суму понад 72 тисячі гривень.

Стосовно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції вказаної статті, чоловікові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Головний міліціонер ...

КОМЕНТАРІ