"Без Вас неможливе наше спокійне дитинство", - пише Катерина з Волині

03.11.13 11:47 0 962
«Лист Міліціонеру» від Катрусі наводимо нижче:

«Доброго дня, шановні міліціонери!

102 – ці три чарівні цифри запам’яталися мені ще з дитинства. Коли я відвідувала садочок, вихователь просив дітей обов’язково запам’ятати їх. Вони пояснювали нам, хлопчикам і дівчаткам, що якщо трапиться якесь лихо чи біда потрібно викликати міліціонерів. Тоді я ще не знала, хто ці сильні тьоті і дяді, які всім допомагають.

Але без Вас неможливе наше спокійне дитинство.

Ви рятуєте не лише людські тіла, а й душі. Ви дбаєте про безпеку на вулиці, коли я йду до школи, оберігаєте мій сон, спостерігаючи за порядком вночі.

Ви і лікарі, бо надаєте першу медичну допомогу потерпілим.

Ви і вчителі, бо знаходите потрібні слова, щоб не дозволити злу прорости у наших серцях, вчите правил дорожнього руху, як діяти в небезпечних ситуаціях.

Ви і спортсмени, бо добре бігаєте за злочинцями, добре стріляєте.

Ви навіть готові пожертвувати своїм життям, захищаючи інших від бандитів, наркоманів, хуліганів. Зло та небезпека чатують на кожному кроці. Але ви наче пігулки і мікстури, які борються з хворобами: злочинцями, вбивцями, наркоманами, алкоголіками, пияками, крадіями.

Дякую за те, що першими приходите на допомогу, за мужність, добре ставлення до людей, сміливість. Дуже хочеться, щоб у дітей було щасливе дитинство, процвітала наша Україна. Я вірю, що Ви нам допоможете, бо несете мир та спокій.

Тому нехай ангел-охоронець оберігає Вас і Вашу благородну справу.

Катерина, учениця 4 класу

Луцький район, Волинська область»

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери Рівненщини ...
Наступна новина: ПЛ. "Іллічівець" - "Таврія" ...

КОМЕНТАРІ