Курсанти ХНУВС організували благодійну акцію на лікування своєї однокурсниці

Курсанти ХНУВС організували благодійну акцію на лікування своєї однокурсниці

03.11.13 13:21 0 881
В Харківському університеті внутрішніх справ відбулася благодійна акція «З надією в серці», мета якої – зібрати кошти для лікування курсантки 2-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей Катерині Кондрат.

Дівчина раптово захворіла на гострий лімфобластний лейкоз і перебуває на лікуванні за кордоном. Друзі Каті та члени гуртка декоративно-прикладного мистецтва не змогли залишитися байдужими до її долі й вирішили влаштувати доброчинний ярмарок, у якому взяли участь курсанти, студенти, працівники, гості університету.

Одягнені в українські народні костюми, дівчата пропонували купити вироби із солоного тіста, які учасники університетського гуртка зробили власними руками. Невибагливі матеріали: борошно, вода та сіль, трохи часу й фантазії – і до уваги відвідувачів ярмарку вироби на всі смаки. Це – і веселі вареники, і стилізовані рамки для дзеркальця або улюбленого фото на магнітах, які можна причепити до дверцят холодильника, щасливі подружжя та кумедні сценки з життя українського села, квіткові букети з цукерками.

Яскраві, сповнені гумором та любов’ю до рідного краю, ці вироби нікого не залишили байдужими. Кожен відвідувач обирав за власним смаком: начальник факультету Степан Сворак не оминув увагою вареники, ректор університету культури Юрій Янко, як справжній музикант, обрав прикрасу для свого кабінету – панно з козаком, який грає на бандурі, курсанти охоче купували невеликі вироби та кошики із солодощами. Ціну не визначали – до благодійної скриньки вносили гроші, хто скільки зможе.

Організатори акції мають на меті провести ще кілька таких заходів, адже що може бути кращим, ніж усвідомлення того, що ти не залишився осторонь чужої біди!

Усі отримані гроші надійдуть на особистий рахунок матері Катерини – Кондрат Лариси Анатоліївни.

Організатори ярмарку вдячні усім, хто взяв у ній участь і надав посильну допомогу.

Ощадбанк:

ЗОУ, ТВБВ № 10007/0265

МФО 313957, код ЄДРПОУ 02760363

№ рахунку 2924492650102

Призначення платежу: поповнення картрахунку № 26254500037450 Кондрат Лариса Анатоліївна

ВЗГ ХНУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Єгипет. Страхова ...
Наступна новина: Стрілянина в Лос-Анджелесі ...

КОМЕНТАРІ