Транспортні міліціонери

Транспортні міліціонери "за гарячими слідами" затримали грабіжників, які пограбували іноземця

03.11.13 14:17 0 825
Чотири дні знадобилося правоохоронцям – транспортникам, аби затримати двох мешканців Запорізької області, які пограбували 52-річного громадянина Німеччини та 40-річного мешканця Запоріжжя.

- До чергової частини лінійного відділу на ст.. Запоріжжя із заявою про грабіж звернувся громадянин Німеччини, - розповідає т.в.о. начальника лінійного відділу на станції Запоріжжя підполковник міліції Таратинов Андрій, – який заявив, що знаходячись у підземному переході залізничної станції, два чоловіки відкрито заволоділи його ноутбуком. Через три дні із заявою про скоєння аналогічного злочину звернувся 40 – річний потерпілий – мешканець Запоріжжя, та розповів правоохоронцям, що двоє чолов’яг, поблизу залізничного вокзалу, відібрали у нього мобільний телефон та кошти у сумі 400 гривень.

Чотири дні кропіткої оперативної роботи дали свої результати. Співробітники міліції відшукали речі, яких позбавили зловмисники потерпілих. На щастя, нові володарі гаджетів приховувати осіб, у яких придбали їх, не стали, та «кримінальний дует» було затримано «за гарячими слідами».

Після проведення всіх першочергових необхідних слідчих дій, майно буде повернуто власникам.

Наразі зловмисників затримано. Їх перевіряють на причетність до подібних злочинів на території обслуговування Управління МВС України на Придніпровській залізниці. Стосовно затриманих відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (Грабіж) Карного кодексу України.

СЗГ УМВС України

на Придніпровській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ