На Одещині затримано рецидивіста, який грабував перехожих

На Одещині затримано рецидивіста, який грабував перехожих

03.11.13 14:36 0 821
Співробітниками Суворовського районного відділу міліції Одеси затримано раніше засудженого одесита, який підозрюється у скоєнні грабежів на території району.

До чергової частини райвідділу з міської поліклініки надійшло повідомлення про те, що до травмпункту за медичною допомогою звернувся 42-річний чоловік з тілесними ушкодженнями. В ході перевірки повідомлення правоохоронці встановили, що вказані ушкодження чоловік отримав на вулиці Марсельській від невідомого. Зі слів постраждалого, зловмисник підбіг до нього ззаду та декількома ударами повалив на землю. А тоді забрав його мобільний телефон, золоту обручку та документи і з викраденим втік.

За короткий час оперативники встановили особу правопорушника. Ним виявився непрацюючий 32-річний одесит, який 7 років свого життя вже провів за ґратами. Підозрюваного було затримано. Чоловік, у якого правоохоронці вилучили викрадені у потерпілого документи та мобільний телефон, зізнався у скоєному.

Крім того, під час роботи із затриманим міліціонери з’ясували, що це не єдине кримінальне правопорушення, скоєне ним останнім часом на території Суворовського району. Було встановлено, що на вулиці Героїв Сталінграду він таким же чином із застосуванням насилля відкрито заволодів гаманцем з грошима та сережками 53-річної жінки. Викрадене, так само як і обручку попередньої жертви, продав, а гроші витратив на власні потреби. Наразі правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

На даний час зловмисник перебуває під вартою. Такий запобіжний захід йому обрано на період досудового слідства в рамках кримінального провадження, яке триває за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Дії підозрюваного караються позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Суворовський РВ ОМУ ГУМВС

України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ