Головний міліціонер Рівненщини подарував пенсіонерам мобільні телефони

Головний міліціонер Рівненщини подарував пенсіонерам мобільні телефони

03.11.13 14:55 0 864
Відразу одинадцять новеньких мобільних телефонів отримали пенсіонери Здолбунівщини з рук головного міліціонера Рівненщини Василя Лазутка. А Парасці Самсоновій генерал вручив ще й букет жовтих гербер та привітав її з днем народження з найкращими побажаннями здоров’я та довголіття, адже у цей день пенсіонерці лише 85.

Вже вкотре керівництво УМВС здійснює адресні подарунки мобільних телефонів самотнім людям похилого віку нашого краю. Це в першу чергу, аби убезпечити їх від різного роду протиправних дій та зловмисників. Адже шахраї, злодії та п’янички, яким часто не вистачає грошей на оковиту, жертвами обирають саме самотніх пенсіонерів. Відбирають у них пенсії, харчі та усіляко знущаються над немічними. Часто старенькі не мають навіть сусідів, бо мешкають відлюдьковато на хуторах, мають проблеми соціального плану та і здоров’я вже не те.

– Тепер буду дзвонить в міліцію, коли побачу когось чужого в селі, – ділиться враженнями Параска Никифорівна з с. Білашів. – Дільничний сказав завтра прийде научить. З чоловіком не живу вже 30 років, а він все приходить, то кричить на мене, то і вдарить може. А як на гроші дурять? Буду дзвонити. Дуже потрібна річ.

А 84–річний Ілля Герасимчук з с. Дермань не тільки подякував генералові за мобільний, а прочитав вірша, який рифмував прямо у залі, де отримував телефон.

– Мені серце крається коли повідомляють, що жертвою злочину стають наші пенсіонери, – каже начальник УМВС Василь Лазутко. – Вони ж фактично кинуті напризволяще, коли немає біля них близьких та рідних. Все що у них є – це пенсія, яку вони складають на останній путь. Щирі, довірливі вони перші стають жертвами шахраїв, нероб та злодіїв. Тому ми робимо цю справу щиро сподіваючись, що убезпечимо їх від зловмисників.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ