Бійці харківського

Бійці харківського "Беркуту" гостинно відчинили двері свого підрозділу для майбутніх правоохоронців

03.11.13 15:32 0 863
В перший день листопада спецпідрозділ міліції «Беркут» приймав особливих гостей. До правоохоронців завітали їх майбутні колеги: курсанти-сироти, які проходять навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Юнаків та дівчат особисто зустрічали начальник Головного управління МВС України в Харківській області генерал-майор міліції Олег Демченко та командир харківського «Беркуту» полковник міліції Владислав Лукаш.

Недарма для ознайомлення з буденною роботою харківських міліціонерів курсанти обрали саме цей підрозділ. На сьогоднішній день він є одним із самих боєздатних та мобільних, бійці якого спроможні виконувати найскладніші завдання.

За двадцять років існування харківській «Беркут» пройшов славний бойовий шлях, перетворившись в могутній спецпідрозділ, здатний ефективно протидіяти бандитам і рекетирам, приборкувати масові безпорядки, забезпечувати дотримання правопорядку в громадських місцях.

- Тут служать мужні й міцні хлопці, кращі з кращих, - зазначив керівник харківської обласної міліції Олег Демченко. - Бійці володіють відмінними навичками рукопашного бою, вміють влучно стріляти і готові в будь-яку хвилину виконати найскладніше завдання по знешкодженню небезпечних злочинців. На харківський «Беркут» вважається одним з найбільш боєздатних серед аналогічних підрозділів в Україні. У батальйоні є верхолази і водолази, снайпери і майстри з багатьох бойових видів спорту.

Для своїх гостей бійці «Беркуту» підготували низку цікавих та пізнавальних заходів. Курсанти мали можливість ознайомитися зі зразками сучасної бойової зброї та спецтехніки, якими оснащений підрозділ, побачили на власні очі, як за лічені хвилини відбувається затримання озброєних злочинців, оцінили показові виступи з рукопашного бою та покаталися на справжньому БТР.

Усі без виключення юнаки та дівчата відмітили високу професійну підготовку бійців «Беркуту». Цей показник – результат довгої та кропіткої праці. Щодня спецназівці удосконалюють свою майстерність, вчаться затримувати небезпечних злочинців, в обов’язковому порядку беруть участь у стрільбі зі всіх видів зброї, яка є в підрозділі, а також фізичних тренуваннях у спортзалі.

- База підрозділу повністю відповідає сучасним вимогам по підготовці висококваліфікованих спеціалістів, які ефективно можуть протистояти будь-яким проявам злочинного світу, - розповідає командир БМОП «Беркут» полковник міліції Владислав Лукаш. – Завдяки увазі керівництва обласного ГУМВС матеріально-технічне оснащення підрозділу пройшло необхідне вдосконалення.

На згадку про зустріч усі курсанти сфотографувалися разом з гостинними хазяївами, а також отримали запрошення в майбутньому поповнити лави харківської міліції, яка славиться своїми давніми бойовими традиціями.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Тячівщині ...
Наступна новина: У Львові на цвинтарі в ...

КОМЕНТАРІ