На Хмельниччині козацькі джури завітали на екскурсію до Нетішинського міськвідділу міліції

На Хмельниччині козацькі джури завітали на екскурсію до Нетішинського міськвідділу міліції

03.11.13 12:49 0 926
Юні козачата спочатку познайомилися з організацією та особливостями роботи працівників міліції, а потім спільно з правоохоронцями вирушили на патрулювання містом.

Черговим кроком на шляху до становлення та зміцнення дружніх відносин між міліціонером та дитиною стало проведення кримінальною міліцією у справах дітей Нетішинського міськвідділу міліції екскурсії для представників дитячої козацької організації «Нетішинські джури» при нетішинській міській громадській організації «Нетішинський козацький полк Хмельниччини».

Робота чергової частини, виїзд слідчо-оперативної групи, запах збройного мастила дозволив юним хлопчакам 12-17-ти років поринути у світ ще не відомого, але такого бажаного дорослого чоловічого світу з присмаком небезпеки та відчуттям сили закону. А розповіді про роботу ізолятора тимчасового тримання ще раз переконали юних козачат про необхідність суворого дотримання правопорядку.

Оглядаючи чи не кожен куточок міського відділку міліції, діти засипали працівницю кримінальної міліції у справах дітей різноманітними питаннями, з кожною хвилиною все більше переймаючись інтересом та повагою до професії міліціонера.

А по закінченні екскурсії, об’єднавши зусилля, джури та працівники кримінальної міліції у справах дітей вирушили у спільне патрулювання містом, що уже давно стало гарною традицією та дає можливість дітям побачити міліціонера, так би мовити, в дії, поповнити свої правові знання, відточити чіткий алгоритм дій у різних ситуаціях.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери затримали ...
Наступна новина: В Україні розпочався ...

КОМЕНТАРІ