Хмельниччина: став свідком корупційних діянь — негайно телефонуй до міліції!

Хмельниччина: став свідком корупційних діянь — негайно телефонуй до міліції!

03.11.13 14:59 0 907
Корупція в сучасній Україні є одним з каталізаторів розвитку організованої злочинності. Існуючи у тісному взаємозв’язку, ці явища утворюють небезпеку як для держави, так і для суспільства в цілому. Корупція не тільки перероджує державний апарат, а й розбещує та руйнує морально-етичні принципи у свідомості людей.

Для протидії корупції у структурі Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області діє відділ по боротьбі з корупцією. З початку року працівниками відділу складено та направлено до суду 10 протоколів про вчинення адміністративних корупційних правопорушень представниками органів державної влади та місцевого самоврядування.

Вказані порушення стосуються отримання неправомірної вигоди посадовими особами, неподання ними в установлений законом термін декларацій про майно, доходи, витрати та зобов’язання фінансового характеру, а також державних службовців, які мали в безпосередньому підпорядкуванні близьких осіб, що призвело до конфлікту інтересів тощо. Усі адміністративні справи розглянуті в судовому порядку. За рішенням суду правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності та оштрафовано.

Закликаємо усіх мешканців області: якщо ви стали свідком корупційного безладу — сміливо звертайтеся в УБОЗ УМВС в Хмельницькій області за телефоном 69-25-54. Тільки об’єднавши зусилля, ми зможемо подолати це ганебне явище.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головний міліціонер ...
Наступна новина: Чемпіонат України. ...

КОМЕНТАРІ