У Львові відкрили новий спортивний клуб

У Львові відкрили новий спортивний клуб

04.11.13 10:56 0 1401
2 листопада 2013 року у Львові за сприяння депутата Львівської міської ради мажоритарного округу № 23 свободівця Андрія Карбовника у приміщенні львівської загальноосвітньої середньої школи № 1, що розташована за адресою: вул. Трильовського, 17, відбулося урочисте відкриття спортивного клубу "Бандерштадт".

Спортклуб, окрім тренажерного залу, матиме такі секції: хайлоу, кунг-фу, карате, пілатес, йога, загальна фізична підготовка, рукопашний бій, джиу-джитсу, тайський бокс Тай-бо. Також відбуватиметься набір у соціяльні (безкоштовні) групи на зазначені секцій.

Як розповів ініціятор та головний спонсор відкриття клубу "Бандерштадт" Андрій Карбовник, у совєцький період під час розбудови та планування сихівського спального масиву, влада не думала про формування належної дитячої спортивної інфраструктури мікрорайону. "Два роки тому, виконуючи програму спрямовану на відновлення та створення нових спортивно-оздоровчих центрів у Львові, чиновники витратили значні кошти для створення на базі підвальних приміщень ЗСШ №1 Установи дитячо-юнацьких молодіжних клубів Сихівського району. На жаль, роботи з перепланування не було завершено. Взимку вкрали батареї, як наслідок – приміщення залило водою. Тобто всі капіталовкладення міста було втрачено", – повідомив Андрій Карбовник.

Під час особистих зустрічей до Андрія Карбовника звернулися мешканці округу, які попросили посприяти у створенні відповідної спортивної інфраструктури для дітей та юнаків на Сихові.

"Ремонт цих приміщень загальною площею 260 кв. метрів тривав майже рік. Клуб складається з тренажерного залу, залу для єдиноборств і залу для підняття загальної фізичної підготовки та фітнесу. Нещодавно ми закупили сучасний спортінвентар, зокрема тренажери, штанги, гантелі тощо. Предметно, що для залу єдиноборств ми закупили татамі, який є одним із найбільших у місті. Близько 200 дітей матимуть змогу займатися у межах соціяльних (безкоштовних) секцій. У зв'язку з тим, що УДЮМК не має необхідної кількости спеціялістів-педагогів, нам вдалося залучити до навчання високоякісних тренерів, які входять у десятку кращих професіоналів зі своїх дисциплін колишнього Совєцького Союзу. Впевнений, що вони не тільки якісно навчатимуть юне покоління, але й передадуть суть гармонійного розвитку, наповнять спортивні заняття духом патріотизму", – зазначив Андрій Карбовник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ