Українці масово здають себе в оренду

Українці масово здають себе в оренду

04.11.13 10:02 0 904
Послугою «чоловік на годину» вже нікого не здивуєш, а ось «дружина на годину», «дідусь напрокат» або «друг на годину» – дещо нове в арсеналі винахідливих українців. Схожі пропозиції можна знайти в різноманітних варіаціях на сайті оголошень Slando.
Ось що пише в своєму оголошені Миколай з Херсону, пропонуючи послуги «дідуся напрокат»: «Залюбки посиджу з вашими дітками, поки вам хочеться відпочити від сімейних негараздів. Дві вищі освіти (вони дітям ні до чого і вам також, головне бути спокійними за дітей),, справжній дід, 54 роки, своїх 5 внуків! Усі грають в шахи, шашки, та на музикальним інструментах! Повар, значить знаю чим годувати!!! І взагалі великий, круглий та добрий… За дитя порву!!!».
«Відведу, заберу вашу дитину з дитячого садка, школи, допоможу з виконанням домашніх завдань». Такий список послуг пропонує «бабуся на годину», Людмила з Дніпропетровська. А «бабуся напрокат», Світлана з Сімферополя, подивиться за малюком за 20 гривень за годину.
Людмила з Києва готова стати «дружиною на годину». Вона пише: «Пропоную послуги жінки на годину. Роблю усе, крім інтиму». Жанна з Миколаєва готова за 60 гривень на годину стати «слухачем та співрозмовником напрокат». А ось Анна з Одеси може стати «другом на годину». В її оголошенні значиться: «Якщо ти втомився від самотності, шукаєш підтримки, кинув коханий, чи просто хочеш поспілкуватись, тоді ти прийшов за адресою».
Наразі в базі сайту Slando зберігається більше 5,2 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них понад 350 тис. пропозицій припадає на розділ «Послуги».

Прес-служба Slando
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Німецька влада хоче ...
Наступна новина: Держсекретар США прибув до ...

КОМЕНТАРІ