Тернопільщина презентувала свій туристичний потенціал на XIV Міжнародній виставці «ТурЕКСПО»

Тернопільщина презентувала свій туристичний потенціал на XIV Міжнародній виставці «ТурЕКСПО»

04.11.13 12:10 0 874
Управління з питань туризму та курортів взяло участь у XIV Міжнародній виставці «ТурЕКСПО», яка проводилась у Львові в рамках Міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності.

У виставці взяли участь туроператори, авіакомпанії, санаторії, музеї, заповідники, готелі, страхові компанії, банки, вищі навчальні заклади, що готують фахівців для туристичної галузі. Також були представлені товари для зимових видів спорту, технології та обладнання для здорового способу життя, обладнання та аксесуари

Експозиційний стенд «Тернопільщина туристична» зацікавив представників туристичного бізнесу з Словаччини та Угорщини, які знайомилися з туристичними маршрутами області. Популярністю користувалися у відвідувачів виставки інформаційні буклети про туристичні об’єкти краю.

Насиченою різноманітними семінарами була ділова програма виставки. Представники управління взяли участь у семінарі – презентації «Маловідомі туристичні об’єкти та унікальні туристичні продукти України і світу», де обговорювались перспективи розвитку туристичної галузі в цілому, адже цьогорічний захід зібрав представників з АР Крим, Миколаєва, Одеси, Херсону, Києва, Вінниці, Луцька, Івано-Франківщини, а також іноземних туроператорів таких країн як: Греція, Польща, Словаччина, Угорщина, які шукають нові шляхи реалізації власного туристичного продукту.

По завершені виставки делегація Тернопільщини взяла участь в інфотурі по Львівщині, в якому ознайомилися з туристичними об’єктами краю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новий рейтинг WTA: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ