Влада Тернопільщини активізує роботу з розвитку громадянського суспільства

Влада Тернопільщини активізує роботу з розвитку громадянського суспільства

04.11.13 14:20 0 776
Представники Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства при Президентові України високо оцінюють проект Тернопільської обласної програми сприяння розвитку громадянського суспільства.

Про це керівник програми розвитку громадянського суспільства Українського суспільства Українського незалежного центру політичних досліджень Максим Лациба та голова Всеукраїнської асоціації сприяння самоорганізації населення Андрій Крупник заявили під час зустрічі з головою Тернопільської обласної державної адміністрації Валентином Хоптяном.

Із відновленням роботи Тернопільської обласної ради представники Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства при Президентові України вірять, що програма сприяння розвитку громадянського суспільства буде прийнята найближчим часом. Документ, за оцінкою фахівців, розроблений якісно. Відтак, вони сподіваються, що з початку 2014 року програма запрацює в області на повну силу.

З метою реалізації в регіонах завдання Президента України щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики, керівник області доповів членам Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства при Президентові України, що на Тернопільщині співпраця з громадськістю є активною. Голова ОДА повідомив, що минулого місяця громадська рада при облдержадміністрації отримала нове керівництво. Очолив громадську раду голова обласної організації «Всеукраїнська екологічна ліга» Степан Вадзюк. Його першим заступником обрали представника обласного осередку Українського козацтва – Михайла Андрунціва. Ще одним заступником став голова округи молодіжної організації „Пласт-Національної скаутської організації України” Сергій Юзик. Також керівник області наголосив, що голова громадської ради Степан Вадзюк став членом колегії облдержадміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фізособи зможуть ...

КОМЕНТАРІ