На Тернопіллі газовики здаватимуть майно в оренду

На Тернопіллі газовики здаватимуть майно в оренду

04.11.13 13:13 0 916
У кількох райцентрах Тернопільщини та селі Підгороднє поблизу обласного центру потрібно оцінити об’єкти державного майна, щоб визначити їх ринкову вартість для подальшого розрахунку орендної плати.

У Шумську (вул. Чирянка,7а) це адміністративно-побутове приміщення з профілакторієм для автомобілів загальною площею 906,4 кв.м та газонаповнюючий пункт загальною площею 129,34 кв.м, що перебувають на балансі ДП “Шумськгаз”.

У Бучачі (вул. Галицька, 35) – нежитлові приміщення загальною площею 160,2 кв.м адмінбудинку, що перебуває на балансі відділу Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області.

У Ланівцях (вул. Незалежності, 50а) – адмінбудинок площею 290,3 кв.м, піднавіси площею 273,4 кв.м, гаражі з майстернею та побутовими приміщеннями площею 286,5 кв.м і котельня площею 21,2 кв.м, що перебувають на балансі ДП “Ланівцігаз”.

У Підгайцях – адмінбудинок площею 263,3 кв.м на вул. Замковій, 20а; адмінбудинок аварійно-диспетчерської служби площею 34,2 кв.м на вул. Староміській, 2б; склад площею 182,7 кв.м на вул. Староміській, 2а, , що перебувають на балансі ДП “Підгайцігаз”.

У Підволочиську (вул. 22 Січня, 22) – частина асфальтованого майданчика біля пасажирського будинку станції Підволочиськ площею 1100 кв.м, що перебуває на балансі відокремленого підрозділу “Тернопільська дирекція залізничних перевезень” Державного територіально-галузевого об’єднання ”Львівська залізниця”.

У Підгородньому Тернопільського району, на вул. Стрийській, 5, потрібно оцінити частину нежитлового приміщення площею 11,1 кв.м на другому поверсі адмінбудинку 1-го міжрайонного реєстраційного відділення, що перебуває на балансі УДАІ УМВСУ в Тернопільській області.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 14 листопада 2013 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 7 листопада включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 43 (788) за 30 жовтня 2013 року.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернівці: Отримано дозвіл ...

КОМЕНТАРІ