У Львівській області стрийські правоохоронці розшукали водія, який вчинив наїзд на пішохода та залишив місце пригоди

У Львівській області стрийські правоохоронці розшукали водія, який вчинив наїзд на пішохода та залишив місце пригоди

04.11.13 13:09 0 823
Співробітники Стрийського міськвідділу міліції встановили водія, який 26 жовтня вчинив наїзд на пішохода та втік з місця події. У результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпілий, 65-річний дідусь, потрапив на лікарняне ліжко.

До Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що каретою швидкої медичної допомоги доставлений 65-річний місцевий мешканець з діагнозом: «перелом чотирьох пальців правої ноги».

Співробітникам слідчо-оперативної групи міліції потерпілий повідомив, що отримав тілесні ушкодження внаслідок дорожньо-транспортної пригоди та зазначив, що винуватець аварії - водій іномарки з місця пригоди втік.

«Працівники міліції у результаті проведених заходів встановили особу водія. Ним виявився 42-річний мешканець Моршина. Наразі слідчі міськвідділу міліції з’ясовують усі обставини ДТП, так як у свідченнях потерпілого і водія багато розбіжностей», - повідомила заступник начальника слідчого відділення Тетяна Кришталь.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які

керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження

волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати

транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове слідство.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новий рейтинг АТР: ...
Наступна новина: На Тернопіллі газовики ...

КОМЕНТАРІ