За минулі вихідні на Івано-Франківщині виникло 14 пожеж, 1 особа загинула

За минулі вихідні на Івано-Франківщині виникло 14 пожеж, 1 особа загинула

04.11.13 12:06 0 890
2 листопада о 06:31 год. в селі Марківка Коломийського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено приміщення кухні, частково покрівлю споруди, речі домашнього вжитку та меблі. На місці пожежі було виявлено тіло загиблої 81-річної власниці помешкання. Попередня причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі.

2 листопада о 08:47 год. в обласному центрі по вулиці Комунальній сталася пожежа на другому поверсі недіючого ковбасного цеху на території ВАТ «Івано-Франківський птахокомбінат». Вогнем пошкоджено підлогу на площі 6 м². Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня, о 16:59 год. в Івано-Франківську по вулиці Рильського на одному з обійсть виникла пожежа в господарській будівлі. Вогнем знищено побутове сміття на площі 16 м2. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

2 листопада о 23:10 год. в обласному центрі по вул.Довженка виникло загорання на сходовій клітці дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено побутове сміття на площі 0,5 м2. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Вніч проти 3 листопада о 00:41 год. в селі Воскресінці Коломийського району виникла пожежа будівлі гаражу. Вогнем знищено покрівлю гаражу, дерев’яні вікна, двері, автомобільні шини. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.

Впродовж доби, 3 листопада, пожежні підрозділи області тричі виїжджали на гасіння пожеж, що виникали в господарських спорудах в селищі Обертин Тлумацького району, в селі Виноград Городенківського району та селищі Гвіздець Коломийського району. Попередня причина виникнення пожеж - необережне поводження з вогнем з боку невстановлених осіб.

3 листопада о 19:52 год. в селі Княждвір Коломийського району виникла пожежа автомобіля «Опель Аскона». Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

Того ж дня, о 22:25 год. в селі Воскресінці Коломийського району сталася пожежа автомобільного гаражу. Вогнем знищено автомобільні шини, які були всередині приміщення. Причина виникнення пожежі встановлюється.

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи області 4 рази виїжджали на гасіння загорань сухої трави та сміття на відкритій території.

Загалом з початку року на Івано-Франківщині виникло 1372 пожежі, у вогні загинуло 45 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Епідемічна ситуація в ...

КОМЕНТАРІ