У Волинській області заробити на краденому спритникам завадили працівники ДАІ

У Волинській області заробити на краденому спритникам завадили працівники ДАІ

04.11.13 12:00 0 868
Під час забезпечення безпеки дорожнього руху, близько 3-ї години ночі, працівники взводу з обслуговування стаціонарного поста №2 (смт Маневичі) по вул. Луцькій подали знак про зупинку проблисковими маячками водію автомобіля «Сітроєн», на що останній не зупинився, а різко збільшив швидкість і продовжив рух.

У ході переслідування автомобіль «Сітроєн» зупинили в селі Череваха Маневицького району. При цьому пасажир втік у невідомому напрямку. 29-річного водія затримали на місці.

Під час огляду в багажному відділенні транспортного засобу виявили акумуляторну батарею з проводами, на яких були сліди перекушування. При обході лісосмуги поблизу затриманого автомобіля виявили ще дві акумуляторні батареї з аналогічними пошкодженнями. Зважаючи на це, держінспектори запідозрили їх незаконне походження. І не помилилися: з’ясувалося, що речі були викрадені.

На місце пригоди викликали слідчо-оперативну групу Маневицького РВ УМВС України у Волинській області. Тож встановлено, що крадіжку акумуляторних батарей скоєно із автомобілів "КамАЗ", що знаходяться на території автоколони.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває перевірка щодо причетності затриманого до скоєння інших злочинів.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ