У Луцьку нетверезий водій протаранив огорожу і в'їхав у приватний будинок

У Луцьку нетверезий водій протаранив огорожу і в'їхав у приватний будинок

04.11.13 12:46 0 971
Вчора о 14 год. 20 хв до чергової частини Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про те, що в м. Луцьку на вул. Кутузова, сталася дорожньо-транспортна пригода.

На вказане повідомлення оперативним черговим чергової частини Луцького МВ УМВС направлено наряд ВДАІ Луцького МВ для оформлення матеріалів автопригоди.

При виїзді на місце події встановлено, що водій автомобіля «Опель», 37-річний житель м. Луцьк, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, виїхав за межі проїзної частини дороги, де скоїв наїзд на бетонний паркан господарства. Під час пригоди зазнали пошкоджень як автомобіль, так і будинок.

Водія відразу доставили в наркодиспансер для встановлення вмісту алкоголю в крові. Згодом за порушення Правил дорожнього руху, що призвело до скоєння ДТП, на водія складено адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП, які направлено в суд для прийняття процесуального рішення.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ