На Львівщині розпочалася щорічна благодійна акція «День щастя» у Макдональдз

На Львівщині розпочалася щорічна благодійна акція «День щастя» у Макдональдз

04.11.13 11:46 0 1182
3 листопада 2013 року в ресторані МакДональдз за адресою пр. Шевченка, 7 у м. Львові розпочалася щорічна благодійна акцію «День щастя у МакДональдз разом з олімпійцями».
До участі в цьогорічному «Дні Щастя» разом з відомими митцями Львова, гумористичною групою «Магарач», дитячими танцювальними колективами, запрошено й бронзову призерку Олімпійських Ігор 2008 року в Пекіні з велосипедного спорту на треку, стипендіата НОК України, вихованку жовківської школи велоспорту Лесю Калітовську, яка прийшла на цю акцію разом зі своїм чоловіком, також відомим українським велосипедистом, майстром спорту міжнародного класу, неодноразовим чемпіоном України Геннадієм Генусом. Вони активно долучилися до розповсюдження паперових «долоньок», брелоків, дитячих книг «Книжка-зїжка».
Цього року мета благодійної акції «День Щастя» – закупівля медичного обладнання для надання допомоги дітям із черепно-мозковими травмами. Обладнання отримають медичні заклади у 23 містах України.
Запрошуємо усіх бажаючих упродовж листопада 2013 року долучитися до успішного проведення цієї акції у місті Львові, розвитку культури індивідуальної благодійності серед львів’ян та гостей міста! Акція триватиме у всіх закладах МакДональдз до 30листопада ц.р.

Довідка:
Щорічно компанія МакДональдз в Україні та міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» запрошує усіх бажаючих підтримати благодійну акцію «День щастя». Така акція проводиться вже 12-й рік поспіль й охоплює понад 34 тис. закладів МакДональдз® в усьому світі. За роки проведення акції «День щастя» в Україні було зібрано близько 14 млн. грн, які було спрямовано на допомогу більш ніж 50 дитячим медичним закладам у різних містах країни.
Цьогорічна акція має на меті допомогти дитячим медичним установам необхідним обладнанням та розвинути культуру індивідуальної благодійності в Україні. В цей день відомі громадські діячі, уславлені спортсмени–олімпійці відвідують заклади МакДональдз для того, щоб підтримати цю благодійну акцію та привернути до неї увагу громадськості.

За роки проведення такої акції компанія МакДональдз в Україні спрямувала благодійну допомогу у розмірі близько 14 млн грн на придбання медичного обладнання для більше ніж 50 дитячих лікарень України за такими напрямками: кардіологічна, реанімаційна апаратура, дефібрилятори, обладнання для надання невідкладної допомоги та лікування хвороб органів дихання, неонатологічне обладнання для виходжування недоношених немовлят.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Йосиф Ситник: «Тривале ...
Наступна новина: Олег Тягнибок зареєстрував ...

КОМЕНТАРІ