Про злочин у конверті можна поскаржитись

Про злочин у конверті можна поскаржитись

04.11.13 12:35 0 1115
Віднедавна в Центрі обслуговування платників податків Державної податкової інспекції у м. Чернівцях розміщено спеціальну скриньку, в якій можна залишити не лише свої побажання та пропозиції щодо удосконалення податкового законодавства та поліпшення роботи, а й поскаржитись на неправомірні дії з боку роботодавця, на виплату заробітної плати «у конверті» та інші порушення трудового та податкового законодавства при взаємовідносинах з роботодавцями.

Погоджуючись на нелегальну або ж напівлегальну зарплату, громадяни наражають себе на безправ'я. Окрім того, отримуючи її в «конвертах», позбавляють себе лікарняних, декретних виплат, отримання банківських кредитів, гідної пенсії в майбутньому, - зазначив начальник ДПІ у м Чернівцях Ярослав Городенський.

Особливістю даного сервісу є моніторинг інформації, яка надходить до скриньки та оперативне реагування з боку чернівецьких міндоходівців на порушення, викладені у зверненнях.

Скринька знаходиться при вході до Центру обслуговування платників податків. Щиро запрощуємо небайдужих мешканців нашого міста долучитися до цієї акції.


Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Олег Тягнибок: «Годину ...
Наступна новина: З 1 листопада набувають ...

КОМЕНТАРІ