Для фізичних осіб – підприємців (крім «спрощенців») затверджено нову Книгу обліку доходів і витрат

Для фізичних осіб – підприємців (крім «спрощенців») затверджено нову Книгу обліку доходів і витрат

04.11.13 13:37 0 989
ДПІ у Франківському районі м. Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області повідомляє, що Наказом Міндоходів України від 16.09.2013 № 481 затверджено нову Книгу обліку доходів і витрат.
Нововведення стосується лише тих фізичних осіб – підприємців, які не належать до категорії «єдинників». Форму Книги повинні будуть вести і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність. Книги містить 9 граф,дані заповнюються у гривнях з копійками.
Фізичні особи - підприємці, зареєстровані як платники податку на додану вартість, не включають до витрат і доходу суми податку на додану вартість, що входять до ціни придбаних або проданих товарів (робіт та послуг).
Книгу обліку доходів і витрат можна вести як у паперовому, так і в електронному вигляді (за вибором платника податків). Для цього в Порядку ведення Книги обліку доходів і витрат прописаний ряд процедур (окремо для паперового варіанту, окремо для електронного варіанту Книги), пов’язаних з її реєстрацією в органі Міндоходів.


Інформаційно-комунікаційний сектор
ДПІ у Франківському районі м. Львова
ГУ Міністерства доходів і зборів
у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ