Фани

Фани "Динамо" зможуть отримати м'яч з автографами гравців, купуючи квитки в терміналах ПриватБанку

04.11.13 17:12 0 990
Вболівальники Київського "Динамо" на Рівненщині зможуть отримати м'яч з автографами гравців команди, купуючи електронні квитки на найближчу домашню гру команди в Прем'єр-лізі через термінали самообслуговування ПриватБанку та Інтернет-банк Приват24. Як повідомили в банку, в рамках спеціальної акції для футбольних вболівальників серед всіх покупців електронних квитків на матч "Динамо" - "Говерла" буде розіграний унікальний м'яч з живими підписами гравців команди.

Нагадаємо, з початку футбольного сезону ПриватБанк відкрив продаж квитків на домашні матчі ФК "Динамо" через Інтернет і мережа терміналів самообслуговування. Щоб купити квиток на матч в Приват24 потрібно вибрати меню "Квитки", необхідний матч, сектор і місце на стадіоні. Після оплати з карти, залишається роздрукувати квиток з Архіву футбольних квитків, скласти його по пунктиру і сканувати на турнікеті стадіону.

Для покупки квитка в терміналі досить натиснути на екрані меню "Квитки", назва команди і дату проведення матчу. Вибравши зручний сектор і місце на стадіоні, залишається оплатити квиток готівкою або банківською картою. На роздрукованому в терміналі квитку вказаний унікальний штрих код, який неможливо підібрати або згенерувати, а так же зазначена інформація про матч і правила поведінки на стадіоні.


ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.


Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ганна Дзеркаль стала ...

КОМЕНТАРІ