Понад 200 мільйонів гривень єдиного внеску сплачено на Тернопіллі

Понад 200 мільйонів гривень єдиного внеску сплачено на Тернопіллі

04.11.13 20:08 0 967
Територіальними органами Міндоходів Тернопільщини у жовтні поточного року прийнято та опрацьовано майже 13 тисяч звітів про нараховані суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. З них 4 тисячі звітів надані платниками за допомогою систем електронного звітування. Такі дані свідчать про відсутність незручностей для платників єдиного внеску у зв’язку зі зміною адміністратора платежу. Про це повідомив начальник Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Вітрук.
Також він запевнив, що Головне управління Міндоходів області й надалі створюватиме умови для повного переведення адміністрування єдиного соціального внеску на електронні системи сплати та звітування, адже електронна форма звітності вигідна не тільки платникам, а й органам доходів і зборів.
З початку жовтня цього року суб’єкти господарювання Тернопільщини сплатили більше 200 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Всі суми єдиного внеску були оперативно розподілені між фондами соціального страхування.
Варто зазначити, що процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування Міністерство доходів і зборів України розпочало з 1 жовтня 2013 року. Саме з цього періоду суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України.
При виникненні будь-яких питань щодо нарахування, сплати чи подання звітності з єдиного внеску платникам слід звертатися до Центрів обслуговування платників органів доходів і зборів за місцем взяття їх на облік як платників єдиного внеску.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Швидкий рядок: Суб’єкти господарювання Тернопільщини у жовтні сплатили понад 200 мільйонів гривень ЄСВ (ГУ Міндоходів у Тернопільській області)

Черевата Л.І.

Погоджено:
Мельник М.В.
Манастирський М.О.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Подання фінансової ...
Наступна новина: Всесвітньовідомий ...

КОМЕНТАРІ