Волинь: в області триває інтесивна робота з підготовки доріг до зими

Волинь: в області триває інтесивна робота з підготовки доріг до зими

05.11.13 10:27 0 1043
На Волині триває інтесивна робота з підготовки доріг до зими. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді.

«Поки ще сприятливі погодні умови, ще раз аналізуємо стан дорожнього покриття. Зроблено чимало, однак усі ми розуміємо, що наші дороги ще гостро потребують модернізації. Маємо ще час провести на окремих ділянках ямковий ремонт. Особливу увагу необхідно звернути на узбіччя, відведення води з полотна. Щоб взимку не руйнувався щойно зроблений ремонт», - підкреслив Борис Клімчук.

Він також повідомив, що незабаром на обслуговування до сфери управління облдержадміністрації передадуть 4 тис. 300 км автомобільних доріг загального користування, утриманням яких займався облавтодор. З них: обласні – 2092,4 км, районні – 2278,6 км.

«Уже в наступному році працюватимемо за новою системою у ремонті дорожньої мережі. І для цієї роботи залучатимемо набагато більше будівельних організацій, ніж цьогоріч. Всі будуть в рівних умовах під час проведення тендерів», - резюмував голова облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Власники iPhone зможуть ...
Наступна новина: У Львівській області Олег ...

КОМЕНТАРІ