У Волинській області ковельські міліціонери допомагають дітям вирости законослухняними громадянами

У Волинській області ковельські міліціонери допомагають дітям вирости законослухняними громадянами

05.11.13 11:47 0 861
У Ковелі відбулася зустріч правоохоронців та учнів 9-х класів загальноосвітньої школи №6. Працівники кримінальної міліції у справах дітей Ковельського міськвідділу внутрішніх справ проводять уроки правових знань постійно. Цього разу працівники міліції обговорювали зі школярами проблему насильства в сім’ї.

Одним із способів профілактики дитячої злочинності та виховання у молоді правової свідомості є зустрічі працівників міліції зі школярами та лекції на правову тематику. Важливо те, що спілкування відбувається у формі діалогу, адже в такому випадку діти можуть отримати відповіді на питання, які їх цікавлять.

– Найкращий спосіб профілактики будь-якого насильства – не принижувати оточуючих, адже саме з принижених та слабких із часом виростають жорстокі, відчайдушні, безрозсудні люди! – розповідає працівник кримінальної міліції у справах дітей Олена Турчин. – Якщо ви не хочете проявів насильства у власній родині, поважайте один одного. Тоді ні в кого з вас не з'явиться потреби доводити свою значущість шляхом приниження інших.

Наприкінці зустрічі Олена Турчин закликала дітей бути ввічливими, вести активний спосіб життя, уникати сумнівних компаній і добре вчитися.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ