У Волинській області правоохоронці затримали молодика, котрий обікрав магазин

У Волинській області правоохоронці затримали молодика, котрий обікрав магазин

05.11.13 08:39 0 904
Пізньої пори парубок проник у торгівельний заклад і викрав звідти більше 6000 гривень.

До Старовижівського райвідділу міліції звернулися працівники місцевого магазину і повідомили, що невідома особа шляхом розбиття скла викрала 6175 гривень.

Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів, тож за кілька годин встановили та затримали хлопця, який скоїв даний злочин. Ним виявився раніше судимий 19-річний місцевий житель.

Виявилося, що тієї ночі молодик перебував біля магазину. Оскільки раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння грабежу, то вирішив ще раз збагатитися незаконним шляхом. Ліктем розбив шибку вікна і потрапив у приміщення. Оскільки речі його не цікавили, то одразу став шукати готівку. Вивернувши кілька сховків, знайшов понад 6000 гривень і швидко кинувся втікати.

Підозрюваний затриманий і знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області. Розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Тепер чоловік може отримати покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гендиректор "Ворскли": ...
Наступна новина: Кубок України. "Говерла" ...

КОМЕНТАРІ