На Волині триває операція "Павутина"

На Волині триває операція "Павутина"

05.11.13 10:47 0 1115
28 жовтня в області розпочався підготовчий етап цільового оперативно-профілактичного заходу під умовною назвою “Павутина”. Дана операція вказує на поширення випадків створення різноманітних “фірм”, які під виглядом організації турів, дитячих розважальних клубів тощо, які займаються утриманням місць розпусти, створюють он-лайн порностудії, розбещують неповнолітніх, створюють умови в державі для секс-туризму іноземців із метою зйомок дитячої порнографії та подальшого її розповсюдження через систему Інтернет.

Тому для активізації оперативно-розшукових заходів щодо протидії організованій злочинності, виявлення та документування членів злочинних груп та окремих осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження забороненого контенту, а також забезпечення моніторингу відкритих телекомунікаційних мережі з метою очищення інформаційної системи Інтернет від ресурсів, через які здійснюється розповсюдження таких матеріалів, проводиться цільовий оперативно-профілактичний захід під умовною назвою “Павутина”.

Нагадуємо: згідно зі ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України, передбачено відповідальність від штрафу до дванадцяти років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ