На Хмельниччині інформація щодо виконання основних показників місцевих бюджетів та обласного бюджету за січень-жовтень 2013 року

На Хмельниччині інформація щодо виконання основних показників місцевих бюджетів та обласного бюджету за січень-жовтень 2013 року

05.11.13 08:26 0 855
Проведена робота та заходи, які вживались органами влади в області щодо збільшення надходжень дозволили досягнути за 10 місяців поточного року у порівнянні з відповідним періодом 2012 року приросту доходів загального фонду бюджету області на 9,7 відсотка або доходи зросли на 122,2 млн.грн. і склали 1386,1 млн.гривень.

Обсяг доходів загального фонду обласного бюджету склав 325,0 млн.грн. і зріс до відповідного періоду минулого року на 7,3 відсотка.

Усіма районами та містами обласного значення, крім м.Кам’янець-Подільського, забезпечено темп приросту доходів загального фонду до відповідного періоду минулого року.

Обсяг податкових надходжень до загального фонду місцевих бюджетів у розрахунку на одного жителя області зріс до відповідного періоду минулого року на 9,9 відсотка або на 92,6 грн. і склав 1024,2 гривень.

З державного бюджету до місцевих бюджетів надійшло трансфертів на загальну суму 3437,2 млн.грн., в т.ч.:

- дотацій – 2099,9 млн.грн., що на 70,1 млн.грн. або на 3,5 відсотка більше, ніж за січень-жовтень 2012 року;

- субвенцій – 1337,3 млн.грн., що на 158,1 млн.грн. або на 13,4 відсотка більше, ніж за відповідний період минулого року.

Одержані місцевими бюджетами доходи забезпечили загальну позитивну тенденцію в частині фінансування видатків бюджетів районів, міст обласного значення та обласного бюджету, а саме:

• своєчасно виплачено заробітну плату працівникам бюджетних установ, стипендії; профінансовано енергоносії та комунальні послуги, які споживаються бюджетними установами та надаються бюджетним установам. Простроченої заборгованості з оплати зазначених видатків не допущено;

• в повному обсязі профінансовано видатки області на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які утримуються в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях;

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На честь 150-річчя від дня ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ