В Івано-Франківській області ФСТ " Динамо" відзначило 89-річницю з Дня свого заснування

В Івано-Франківській області ФСТ " Динамо" відзначило 89-річницю з Дня свого заснування

05.11.13 10:01 0 858
На свято завітали почесні ветерани Івано-Франківської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. Протягом року серед колективів проводяться спартакіади, переможці яких відбираються для участі в чемпіонатах ФСТ «Динамо» України серед територіальних організацій.

На сьогоднішній день в обласній організації функціонують чотири секції - 3 з боротьби самбо-дзюдо та 1 з легкої атлетики.

Дві секції самбо-дзюдо функціонують в м. Надвірна, учні якої під керівництвом тренерів Христини Гундзи та Тетяни Кучинської уже відзначилися своїми першими здобутками на чемпіонаті ФСТ «Динамо» України з дзюдо «Юний динамівець» у Луганську виборовши п’ять нагород.

В Івано-Франківську функціонує секція самбо-дзюдо під тренуванням Віктора Коровайного, яка налічує понад 40-ка дітей різного віку.

В поза шкільний час діти приділяють увагу спорту та беруть участь в змаганнях обласного рівня. Батьки дітей задоволені спортивною діяльність своїх дітей. Саме дзюдо є одним із пріоритетних напрямків розвитку особистості.

Тренер з легкої атлетики Олена Мельник разом із своїми вихованцями щорічно приймають участь в турнірах.

Івано-Франківська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України налічує понад 6 тисяч працівників підрозділів силових та правоохоронних структур області, які об’єднані в 11 колективів фізичної культури.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал привітав ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ