Івано-Франківщина: ШВИДШЕ,СИЛЬНІШЕ,ВЛУЧНІШЕ!!!

Івано-Франківщина: ШВИДШЕ,СИЛЬНІШЕ,ВЛУЧНІШЕ!!!

05.11.13 10:21 0 974
Саме під таким гаслом пройшла підсумкова перевірка у 50 полку внутрішніх військ МВС України в Івано-Франківській області. Протягом минулого тижня з 28 по 31 жовтня особовий склад військової частини здавав вогневу, стройову, фізичну, гуманітарну та тактичну підготовку.

Комісія на чолі заступника з виховної роботи полковника Олега Білого управління західного територіального командування було перевірено військову частину 1241 та її окремі підрозділи. Особливу увагу було приділено офіцерам управління та командирам рот, які своїми результатами подають приклад усьому складу строкової служби та військовослужбовцям за контрактом.

Під час перших двох днів було проведено два виїзди на полігон, здано тактичну підготовку військ та гуманітарну підготовку. Протягом двох наступних днів були проведені заняття з фізичної підготовки. В ході перевірки спеціалісти із західного територіального командування працювали по напрямкам в підрозділах та з особовим складом.

По закінченню здачі підсумкової перевірки були підведенні підсумки, проаналізовано стан справ в кожному підрозділі, вказано на недоліки та поставленні завдання щодо їх усунення. В загальному стан справ, оцінюється як «добре». Тобто 50 полк внутрішніх військ МВС України готовий до виконання своїх обов’язків в повному обсязі.

Прес-служба Івано-Франківської ВЧ № 1241
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова ОДА привітав ...
Наступна новина: Власники iPhone зможуть ...

КОМЕНТАРІ