Олег Сало закликав усі служби активізувати роботу з підготовки Львівщини до зими

Олег Сало закликав усі служби активізувати роботу з підготовки Львівщини до зими

05.11.13 09:48 0 915
4 листопада, під час апаратної наради голова облдержадміністрації Олег Сало заслухав інформацію щодо підготовки дорожніх служб області до роботи у зимовий період. Зокрема під час наради обговорили питання про місця відстою автотранспорту на автомобільних дорогах державного значення в разі надзвичайної ситуації.

За словами керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області Миколи Гнатіва, в області є 51 майданчик для відстою автотранспорту. Із них – 35 автомобільних стоянок для відстою вантажного автотранспорту в разі ускладнення погодних та дорожніх умов та 16 додаткових місць тимчасового відстою транзитного автотранспорту в складних погодних умовах на гірських перевалах автодоріг державного значення на території Львівської області.

«Нам потрібно якомога швидше підготуватись до зими, аби уникнути надзвичайних ситуацій та заторів на вулицях», – наголосив керівник ОДА.

За результатами наради Олег Сало дав доручення впродовж тижня завершити підготовку області до зими та поставив це питання на контроль.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/zustrichi-ta-narady?album=5&gallery=149

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ