У Львівській області Олег Сало ініціюватиме створення окремого підрозділу ОДА для залучення інвестицій

У Львівській області Олег Сало ініціюватиме створення окремого підрозділу ОДА для залучення інвестицій

05.11.13 10:30 0 853
Про це голова облдержадміністрації заявив 4 листопада, під час апаратної наради.

“Розвиток інвестиційного клімату у Львівській області є пріоритетним завдання . Нам необхідно створити такі умови для інвесторів, аби покращити роботу вже існуючих підприємств, а також допомогти тим компаніям, які готові працювати у нашому регіоні. Для цього у Львівській ОДА має бути створений окремий підрозділ, який займатиметься лише залученням інвестицій в область”, – сказав голова ОДА.

Зазначимо, відповідно до Закону України “Про індустріальні парки” та на виконання Програми економічних реформ на 2010-2014 роки “Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава” у Львівській ОДА розроблено Концепцію розвитку індустріальних парків Львівської області як складову частину проекту Регіональної програми інноваційного розвитку Львівської області на 2012-2015 роки, яка визначає основи правових, організаційних і економічних умов створення й функціонування індустріальних парків на території Львівської області.

Нагадаємо, для створення індустріальних парків у Львівській області за пропозиціями райдержадміністрацій відібрано 12 ділянок. Основними районами для індустріальних парків визначено Броди, Буськ, Жидачів, Жовква, Радехів, Яворів та м. Новий Розділ.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/zustrichi-ta-narady?album=5&gallery=149

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: в області триває ...
Наступна новина: На Волині триває операція ...

КОМЕНТАРІ