У Львівській області з ініціятиви "Свободи" у Бродах відбувся гала-концерт "З піснею до людей"

У Львівській області з ініціятиви "Свободи" у Бродах відбувся гала-концерт "З піснею до людей"

05.11.13 11:15 0 930
3 листопада 2013 року в актовій залі Бродівського педагогічного коледжу ім. Маркіяна Шашкевича відбувся гала-концерт під назвою "З піснею до людей". Захід відбувся за підтримки народного депутата України Ірини Сех, Львівської обласної та Бродівської районної організацій Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Ініціятор та ведучий концерту – соліст Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, депутат Львівської облради від ВО "Свобода" Роман Ковальчук.

У концертній програмі також взяли участь багато творчих особистостей, які присвятили своє життя мистецтву, зокрема солісти Львівської національної опери Людмила Осташ, Степан Тарасович, Марія Мащак, Микола та Анастасія Корнутяк, солістка оперної студії Оксана Нагай, концертмейстер-акордеоніст Микола Габрук, співачка Марта Пишна, дитячий ансамбль Львівського палацу культури ім. Гната Хоткевича "Подих весни", народно-фольклорний ансамбль "Криниченька" та естрадно-симфонічний оркестр "Liberta" під керівництвом народного артиста України Олександра Личенка. У їхньому виконанні прозвучало багато музичних і пісенних творів на теми любови до рідного краю, кохання та патріотизму.

Після завершення концерту народний депутат Ірина Сех подякувала артистам за величне свято пісні, що стало надзвичайно приємним дарунком для бродівчан, й побажала всім учасникам заходу здоров'я, щастя та творчої наснаги.

Гала-концерт у Бродах об'єднав учасників таких мистецьких проєктів як "Фестиваль нової української пісні", "З піснею до людей", "Захід з відтворення народних звичаїв та обрядових пісень".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Підприємства ...

КОМЕНТАРІ