Чернігів: Розпочалась реєстрація на пробне тестування

Чернігів: Розпочалась реєстрація на пробне тестування

05.11.13 09:33 0 1028
1 листопада на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти (http://kievtest.org.ua) розпочалась реєстрація на пробне тестування 2014 року, яка триватиме до 30 листопада. Реєстрація на пробне тестування відбувається лише через мережу Інтернет.

Перелік предметів і дати проведення пробного тестування:

22 березня 2014 року – українська мова та література, хімія, фізика, російська мова, всесвітня історія, одна з іноземних мов: англійська, німецька, французька або іспанська (за вибором)

29 березня 2014 року – математика, історія України, біологія, географія, світова література.

Початок тестувань об 11.00.

Участь абітурієнтів у пробному тестуванні є добровільною і платною. Вартість участі у пробному тестуванні – 89 грн. Протягом одного дня учасник матиме можливість скласти тільки один тест за запропонованим переліком.

Про місце проходження пробного тестування кожен учасник після 16 січня 2014 року зможе дізнатися з інформаційної сторінки «Особистий кабінет учасника ПЗНО», створеної на сайті http://kievtest.org.ua

Допуск на пункти пробного тестування буде здійснюватися за наявності:

- квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного тестування;

- запрошення (реєстраційної картки);

- паспорта або свідоцтва про народження.

У разі неявки учасника на пробне тестування з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються.

Учасник, який не зміг пройти пробне тестування, матиме можливість протягом 3 днів на пункті пробного тестування отримати комплект тестових матеріалів.

Результати пробного ЗНО учасники визначатимуть самостійно після виконання всіх завдань тесту. Після закінчення часу, відведеного для роботи з тестом, учасники тестування отримають інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемою нарахування тестових балів.

Реєстрація бажаючих на проходження основної сесії ЗНО-2014 проводитиметься з січня до березня 2014 року.

У 2014 році в процедуру основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання включено «Технологічну перерву», яка у 2013 році була апробована під час деяких предметів основної сесії. Під час технологічних перерв минулого року абітурієнтів перевіряли на наявність заборонених предметів та пристроїв, якими не можна користуватися на тестуванні. Відтепер «Технологічна перерва» буде обов'язковою і проводитиметься на всіх без виключення сесіях ЗНО-2014 уповноваженою особою.

Ще однією особливістю ЗНО-2014 є те, що тестування з математики та історії України на відміну від попередніх років відбуватимуться в одну сесію.

За інформацією науково-методичного центру управління освіти міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ