Чернігівських залізничників привітали з професійним святом

Чернігівських залізничників привітали з професійним святом

05.11.13 09:52 0 1033
Заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров привітав із професійним святом працівників і ветеранів залізниці та військовослужбовців 8-го Чернігівського навчального центру Державної спеціальної служби транспорту України, більш відомого як залізничний полк, що дислокується в обласному центрі.

С. Віхров підкреслив вагому роль залізниці у розвитку економіки, соціальної сфери та забезпеченні потреб населення в перевезеннях. «Вашею сумлінною працею з дня у день створюється нове обличчя залізничного транспорту нашої країни»,- звернувся він до учасників урочистої зустрічі.

З нагоди Дня залізничника заступник міського голови вручив кращим співробітникам відзнаки Чернігівської міської ради та виконавчого комітету.

Також зі словами вітання перед працівниками залізничного транспорту виступили керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Сергій Фесенко та командир 8-го Чернігівського навчального центру Державної спеціальної служби транспорту України полковник Степан Гута.

По завершенні урочистих зборів для залізничників представили яскраву концертну програму військового оркестру залізничного полку та артистів міського Палацу культури.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Тячівщині ...

КОМЕНТАРІ