Сергій Надал привітав залізничників Тернополя з професійним святом

Сергій Надал привітав залізничників Тернополя з професійним святом

05.11.13 09:54 0 846
4 листопада працівники залізничного транспорту України відзначають своє професійне свято. З цієї нагоди у будинку культури «Залізничник» відбулися урочистості. Від імені Тернопільської міської ради та всієї тернопільської громади привітав тернопільських залізничників міський голова Сергій Надал. Очільник міста вручив кращим працівникам галузі подяки та цінні подарунки.

Звертаючись до винуватців свята Сергій Віталійович, зазначив:

«Залізниця - це не лише історія і минуле. Розвивається транспорт, технології, але актуальність залізниці не зменшується. Залізниця розвивається разом з технічним прогресом, залишається локомотивом економічного розвитку країни. Ми бачимо розвиток Тернополя як транспортного вузла, оскільки маємо для цього сприятливе географічне розміщення. І залізниця є дуже важливим елементом цієї стратегії.

Шановні залізничники! З нагоди вашого професійного свята бажаю усім вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів і мрій, професійних успіхів. Від імені всієї тернопільської громади дякую Вам за Вашу щоденну працю. Нехай Господь обдарує Вас своїм рясним благословенням».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Тячівщині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ