Залізничники Тернопільщини святкують своє професійне свято

Залізничники Тернопільщини святкують своє професійне свято

05.11.13 09:34 0 924
Урочистості з нагоди Дня залізничника у Тернополі відбулися в будинку культури «Залізничник». З професійним святом залізничників області привітав заступник голови Тернопільської ОДА Василь Гецько, який передав найщиріші вітання від керівника області Валентина Хоптяна.

Насамперед Василь Гецько подякував працівникам залізничної галузі області за соціальну місію, адже приміські потяги перевозять понад 600 тисяч громадян Тернопільщини, переважно на пільгових умовах. Понад 5 мільйонів громадян області перевозяться у міжміському сполученні.

Заступник голови Тернопільської ОДА переконаний, що 5-тисячний колектив залізничників області дає вагомий поштовх для розвитку економіки краю.

За словами Василя Гецька, економіка держави розвивається настільки динамічно, що найближчим часом зміни відчує і залізничний транспорт.

«Президент України ставить завдання модернізувати залізницю, її рухомий склад, інфраструктуру. Вірю, що скоро ми матимемо новий сучасний транспорт, надаватимемо якісні послуги і матимемо європейську заробітну плату», - заявив заступник голови ОДА.

Василь Гецько переконаний, що залізничники Тернопільщини здатні розв’язувати усі питання, які ставляться перед ними. Він подякував працівникам галузі за роботу без вихідних і за працю на благо держави. Заступник голови ОДА побажав залізничникам віри у завтрашній день, наснаги, добра та благополуччя. Крім цього, кращих цієї галузі Василь Гецько нагородив грамотами Тернопільської обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Розпочалась ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ