Власники iPhone зможуть знімати готівку через банкомати ПриватБанку без карт

Власники iPhone зможуть знімати готівку через банкомати ПриватБанку без карт

05.11.13 10:25 0 1205
Власники iPhone тепер можуть знімати готівку через банкомати ПриватБанку без карти за допомогою QR-коду. Як повідомили в банку, така можливість з'явилася в оновленій версії програми Privat24 для iOS . Раніше безконтактне зняття готівки стало доступним для власників смартфонів на Android.

«Зняття грошей в банкоматі через смартфон навіть більш безпечне, ніж за допомогою пластикової картки, - говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Адже, щоб вкрасти гроші з картки, зловмисникові потрібно вкрасти карту і дізнатися ПІН-код. А для зняття грошей зі смартфона шахраєві доведеться вкрасти мобільний телефон, дізнатися пароль Приват24 та ПІН-код картки, що практично неможливо».

Щоб отримати готівку через банкомат ПриватБанку за допомогою iPhone і “магічного” сервісу банку, досить просканувати смартфоном QR-код з екрану банкомату, як на відео. Окрім можливості безконтактного зняття готівки, функціонал програми доповнено можливостями купівлі голосів “ВКонтакті”, оплати косметичної продукції, переведення в готівку іменних чеків та іншими корисними послугами. Оновлена версія Privat24 вже доступна власникам “яблучних” гаджетів в AppStore.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.



Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Волинь: в області триває ...

КОМЕНТАРІ