У Волинській області за побиття сусіда пенсіонер може на п'ять років опинитися в тюрмі

У Волинській області за побиття сусіда пенсіонер може на п'ять років опинитися в тюрмі

05.11.13 16:13 0 862
Сільська бійка між сусідами закінчилася для одного лікарняним ліжком, а для іншого – вироком суду.

До чергової частини Горохівського РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від лікаря про те, що до них sз численними тілесними ушкодженнями доставлений 66-річний житель району. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, потерпілий отримав ушкодження, які відносяться до категорії тяжких.

Слідчим відділенням районного відділу міліції було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування з’ясувалося, що тілесні ушкодження йому спричинив 59-річний односельчанин. Правоохоронці встановили, що потерпілий і підозрюваний проживають по сусідству. Між ними часто виникають чвари на побутовому ґрунті. З’ясування відносин постійно закінчувалося гучними сварками, але цього разу дійшло до кулаків.

Обідньої пори сусіди скотру затіяли суперечку, яка переросла у бійку. 59-річний чоловік кілька разів ударив свого суперника, завдавши йому тяжкі тілесні ушкодження.

Горохівський районний суд Волинської області детально вивчив усі обставини справи, і присудив 59-річному чоловіку п’ять років позбавлення волі з дворічним іспитовим терміном.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В м. Жовкві завершився ...

КОМЕНТАРІ