В Закарпатській області хустські міліціонери зустрілися з учнями міського центру науково-технічної творчості молоді

В Закарпатській області хустські міліціонери зустрілися з учнями міського центру науково-технічної творчості молоді

05.11.13 16:00 0 956
В гостях у юнаків та дівчат побував оперативник сектору кримінальної міліції у справах дітей Василь Дубляк, який розповів підліткам про роботу в міліції та про те, із чим доводиться зіштовхуватись правоохоронцям у повсякденній роботі.

Міліціонер розповів учням, що будь-яке невиконання вимог закону про належну поведінку, внаслідок чого ці норми порушуються, є правопорушенням. Ознайомив дітей з кримінальною та адміністративною відповідальністю, яка наступає за скоєння правопорушень згідно вимог чинного законодавства. Зазначив, що до кримінальної відповідальності притягуються особи, яким на момент скоєння злочину виповнилось 16 років. Учнів зацікавила дана інформація - вони ставили запитання і наводили приклади поведінки своїх ровесників, щоб більш досконало дізнатися про наслідки необдуманих вчинків.

Василь Дубляк вибудував розмову у формі діалогу, що із перших хвилин зацікавило учнів. Вони почерпнули для себе досить багато нового, зокрема дізналися про особливості правопорушень в учнівському середовищі, їхні показники і характер.

Очільник Хустської міліції Василь Турдай акцентує, що саме під час «живого» спілкування з правоохоронцями діти мають змогу отримати відповіді на питання, що їх цікавлять.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ