В Закарпатській області виноградівські міліціонери розкрили крадіжку велосипеда

В Закарпатській області виноградівські міліціонери розкрили крадіжку велосипеда

05.11.13 16:10 0 857
До Виноградівського райвідділу міліції звернулась мешканка м.Виноградів з проханням прийняти міри до невідомої особи, яка цього ж дня викрала її велосипед марки «Либідь».

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронці опитали можливих свідків даного злочину. Провівши певні заходи, міліціонерам вдалось вийти на слід крадія. Затриманий виявився раніше судимим. Цей 49-річний мешканець м.Виноградів має більше тридцяти років «стажу» у в’язниці. У травні цього року він вкотре звільнився з місць позбавлення волі, але так і не став на шлях виправлення.

В ході розслідування даної крадіжки стали відомі деталі цього злочину. Того дня чоловік зустрівся зі своїм знайомим, у місті біля магазину «1000 дрібниць» вони побачили велосипед. Бувалий «зек» пройти повз чуже добро не зміг… Впевнившись у відсутності сторонніх осіб, викрав велосипед, який вони з приятелем відразу продали, а гроші поділили й потратили.

- Охочих до легкого збагачення за чужий рахунок завжди й усюди вистачало, - зазначив Янош Дорчинець, начальник Виноградівського райвідділу міліції. – Зокрема, крадії особливу увагу звертають на велосипеди. Адже для того, щоб викрасти його, багато часу і зусиль не потрібно - сів і поїхав... За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно).

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівництво "Металіста" ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ