У Львівській області дрогобицькі міліціонери зустрілися зі студентами вишу

У Львівській області дрогобицькі міліціонери зустрілися зі студентами вишу

05.11.13 16:00 0 934
Працівники кримінальної міліції у справах дітей Дрогобицького міського відділу велику увагу приділяють проведенню заходів спрямованих на попередження правопорушень і злочинів, профілактичній роботі серед неповнолітніх.

Правоохоронці систематично відвідують навчально-виховні заклади з метою проведення профілактичної роботи та здійснення заходів соціального патронажу за неповнолітніми. Неодноразово правоохоронці відвідували учнів дрогобицьких загальноосвітніх навчальних закладів.

У листопаді правоохоронці завітали до Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Студенти з цікавістю розглядали дрогобицьких правоохоронців у кожного залишилось своє враження від зустрічі та від бесіди. Вихованці вищого навчального закладу у майбутньому, після отримання вищої освіти бажали навчати та виховувати наступне підростаюче покоління. Благородна місія, яку обрали молоді люди, інтелектуально та розумово розвинуті, за своїм зовнішнім виглядом.

Начальник кримінальної міліції у справах дітей Михайло Студент розповів студентам про основні переваги нового Кримінально-процесуального кодексу України, основні положення, завдання кримінального провадження. Дівчатам студенткам правоохоронець побажав удачі, щасливої долі. Інколи вродливі дівчата шукаючи кращого життя стають жертвами торгівлі людьми, органами.

Заступник проректора по виховній роботі Сипа Михайло Григорович пригадав прикрий випадок, який трапився із однією студенткою університету. Дівчина одружилася з іноземцем і невдовзі виїхала за кордон. Через наївність та довірливість дівчина потрапила до рук садиста і сутенера. Дівчину вдалось повернути на Україну, проте юнка вже потребувала допомоги лікарів та психологів. Присутніх молодих людей вразила розповідь правоохоронця про трагічну долю студентки вищого навчального закладу. Під час зустрічі присутні домовились частіше зустрічатись на майбутнє, адже усіх присутніх об’єднувала спільна виховна робота з наступним підростаючим поколінням.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Дрогобицького міського відділу міліції велику увагу приділяють профілактиці правопорушень серед неповнолітніх, протидії дитячій злочинності. Особливу увагу правоохоронці приділяють проведенню профілактичної роботи з неблагополучними сім’ями, адже відсутність належного батьківського виховання породжує негативні наслідки у суспільстві, діти залишені без нагляду часто стають жертвами протиправної діяльності дорослих осіб. Жорстоке ставлення та насильство в сім’ї є причиною залишення підлітком місця проживання та породжує бездоглядність та безпритульність.

З метою проведення профілактичної роботи працівниками кримінальної міліції Дрогобицького міського відділу міліції проводиться виховна, профілактична робота із запобігання вчинення правопорушень неповнолітніми, виявлення причин та умов, які втягують підлітка у злочинну діяльність, наркоманію, пияцтво, проституцію, жебрацтво.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ